Single Pair Ethernet Technology Days: međunarodna digitalna konferencija o Single Pair Ethernetu (22. – 23. rujna 2020.)

From |

22. i 23. rujna 2020. Single Pair Ethernet System Alliance bit će domaćin međunarodnoj digitalnoj konferenciji, razmjeni podataka i znanja među stručnjacima, na temu Single Pair Etherneta. Temelj ove digitalne konferencije čine diskusije i prezentacije.  Partneri SPE System Alliancea, kao što su Dätwyler, Fluke Networks, Kyland, Microchip, Phoenix Contact, Prysmian Group, R&M, Rosenberger, Sick, Telegärtner i Weidmüller, istaknut će trendove i objasniti važnost komponenata kao što su preklopnici, poluvodiči, senzori, konektori i kabeli.

Phoenix Contact konektori za Single Pair Ethernet

Program će se održati u više termina kroz 2 dana trajanja konferencije tako da sudionici iz cijeloga svijeta mogu, u odabranom terminu, posjetiti ovaj digitalni događaj.

Konferencija će se održati na engleskom jeziku, a registracija za sudjelovanje omogućena je putem linka: www.singlepairethernet.com/TechnologyDays.
Klikom na link možete pronaći i program konferencije. Prezentacijski dio i snimke diskusija bit će dostupne sudionicima sve do 2.10.2020.

SPE System Alliance – detalji

Single Pair Ethernet System Alliance udruženje je vodećih tvrtki iz raznih grana industrije i područja industrijskih aplikacija koje unutar udruženja razmjenjuju stručna znanja o Single Pair Ethernet tehnologiji. Svi partneri udruženi su u SPE System Alliance tako preuzimaju i obavezu promoviranja SPE tehnologije za IIoT i svaku drugu mogućnoast primjene.


Za više informacija kliknite na link:  www.singlepairethernet.com ili nas kontaktirajte: info@phoenixcontact.hr

Share

Share

Tell your friends about us!

Contact

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.