Voorkom keuzestress dankzij de Industriële PC Keuzewijzer: Vind eenvoudig de ideale Industriële PC

From |

Als engineer wordt u tegenwoordig via internet, mail en social media overspoeld met productinformatie van leveranciers. Dit betekent doorgaans dat er veel te kiezen valt. En juist deze enorme keuzevrijheid maakt veel mensen onzeker. Want, wat als u een verkeerde keuze maakt? Omdat u op internet al genoeg blogs vindt met allerlei tips die het kiezen makkelijker moeten maken, komen wij met iets heel anders: de Industriële PC Keuzewijzer. Een hulpmiddel die u niet mag missen!

Voor engineers zoals u, bestaat het werk voor een belangrijk deel uit keuzes maken. Bij Phoenix Contact alleen al bieden wij u een assortiment met meer dan 60.000 producten voor de industriële aansluit- en automatiseringstechniek. Om dit grote aanbod overzichtelijk te houden, hebben wij al deze producten ondergebracht in 27 verschillende productgroepen. Varierend van aansluitklemmen en industriële communicatietechniek tot oplossingen voor Industrial Cloud Computing. Hierbij zitten ook producten die u naar wens kunt configureren, zoals sensor/actorbekabeling of industriële PC’s (IPC’s). Voor het selecteren van de juiste configuratie hebben we op onze website handige configurators beschikbaar. Deze helpen u natuurlijk enorm, maar uitsluitend wanneer u al weet welk product u voor uw toepassing nodig hebt.

Hoe kies je de juiste IPC?

Kiezen is dus niet altijd even makkelijk, want er zijn vaak tal van variabelen. Een mooi voorbeeld is ons uitgebreide productenprogramma IPC’s. Dit omvat Box-PC’s met of zonder monitor, Panel-PC’s, Rack-PC’s en Tablet-PC’s. Daarbij heeft u nog eens keuze uit een Embeddedline, Basicline en Valueline én voor elk van deze series weer keuze uit varianten voor basic, standaard en high-end toepassingen. Voeg hierbij de jaarlijkse uitbreiding met nieuwe varianten op dit toch al omvangrijke productenprogramma IPC’s, en het overzicht is ver te zoeken… Voelt u de keuzestress al opkomen?

Eenvoudig keuzeproces door de IPC Keuzewijzer

Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, hebben we voor u de IPC Keuzewijzer ontwikkeld. Hiermee kunt u voor uw applicatie makkelijk en weloverwogen de juiste IPC kiezen. En heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u deze IPC in onze e-shop naar wens configureren. Wij zorgen dan dat de op maat geconfigureerde IPC helemaal naar uw wensen wordt geassembleerd en vervolgens keurig netjes op de door u aangegeven datum wordt afgeleverd. Kortom we maken het keuzeproces een stuk makkelijker.

IPC Keuzewijzer

Share

Share

Tell your friends about us!

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *