Uitpakken, aansluiten, klaar

Toenemende gebouwautomatisering vraagt om intelligente verdelerblokken

From |

In moderne gebouwen speelt automatisering een steeds belangrijker rol. Hierbij neemt het aantal sensoren en actoren toe. Met als gevolg dat ook de benodigde tijd voor het verdelen of verzamelen van potentialen toeneemt. Dat vraagt om een nieuwe generatie verdelerblokken die montagetijd verkorten. Gelukkig zijn deze nu voorhanden!

Met de komst van PTFIX verdelerblokken beschikt u over een nieuw en intelligent concept verdelerblokken voor een flexibele en economisch slimme voedings- en stuurstroomverdeling. Hiermee bieden zij een pasklare oplossing om de tijdsduur voor het verzamelen en verdelen van potentialen aanzienlijk te bekorten.

Uitpakken, aansluiten, klaar!

Distribution system PTFIX - New and with innovative Push-in connection technology

Deze PTFIX verdelerblokken bieden vele voordelen, met name bij de opbouw van de installatie. Zij worden aansluitklaar geleverd met keuze uit verschillende pool aantallen en montagemethoden. Ook kunnen ze direct worden toegepast en naar wens worden uitgebreid. Dankzij de innovatieve, compacte push-in aansluittechniek boekt u veel tijdwinst bij de montage- en bedradingswerkzaamheden. Het direct aansluiten van deze verdelerblokken maakt een snelle montage mogelijk zonder dat hier nog een handmatige doorverbinding bij nodig is. Uw tijdwinst kan zo tot wel 80 procent oplopen.

Vederlicht insteken

Eenvoudig en zonder gereedschap direct insteken

Eenvoudig en zonder gereedschap direct insteken

Direct insteken van massieve en soepele aders met eindhulzen vanaf 0,25 mm2 is geen enkel probleem. Omdat maar zeer weinig kracht nodig is, verloopthet aansluiten snel, eenvoudig en foutloos. De aansluiting van soepele aders zonder ader-eindhulzen vindt plaats met behulp van de bedieningsknop.

Intuïtieve installatie

Intuïtieve en betrouwbare installatie

Intuïtieve en betrouwbare installatie

U heeft keuze uit verdelerblokken in elf kleuren en voedingsklemmen met 6, 12 en 18 aansluitpunten. De elf kleurvarianten maken de bedrading overzichtelijk en dragen bij aan een intuïtieve en eenvoudige montage en helpt fouten voorkomen.

Veel montagegemak

De PTFIX verdelerblokken zijn verkrijgbaar in een groot aantal montagevarianten. Bij verticale montage op de montagerail is een hoge aansluitdichtheid mogelijk die een ruimtebesparing tot wel 50 procent kan opleveren. Voor de toepassing in compacte junctionboxen zijn verdelerblokken voor montage op standaard 15 mm-montagerails leverbaar. Ook kunnen zelfklevende verdelerblokken snel, zonder speciale voorbereiding en zonder gereedschap op een vlakke ondergrond worden gemonteerd.

Montagetechnieken voor PTFIX-verdelerblokken

Montagetechnieken voor PTFIX-verdelerblokken

Specifieke configuratie

Klantspecifiek uitbreiden

Klantspecifiek uitbreiden

De verdelerblokken bieden een overzichtelijke en comfortabele adergeleiding voor de montage op standaard 35 mm-montagerails. De basisblokken kunnen overeenkomstig de gewenste montagemethode elk specifiek worden geconfigureerd met verschillende adapters of flenzen. Voor directe montage of railmontage zijn aanrijgbare montagetoebehoren beschikbaar.

De verdelerblokken kunnen aaneengeregen worden en met de 2-polige insteekbruggen uit het CLIPLINE Complete-systeem specifiek worden uitgebreid.
De verloopbrug uit de CLIPLINE complete-systeemtoebehoren maakt een eenvoudige aansluiting van klemmen met verschillende nominale aderdoorsneden mogelijk. Bijvoorbeeld met een push-in-klem PT 10. De vrij-toegankelijke testopening maakt testen met een 2,3mm-teststeker mogelijk en voor een overzichtelijke aansluiting zijn kant-en-klare coderingsstroken leverbaar.

PTFIX sample aanvragen

Share

Share

Tell your friends about us!

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *