Phoenix Contact Dialog Days (27. – 29. travnja 2020.)

From |

Otkazan Hannover Messe 2020?
Zbog globalne pandemije COVID-a 19 najveći sajam tehnike na svijetu, Hannover Messe, otkazan je i neće biti održan 2020. godine. Phoenix Contact je stoga odlučio po prvi puta održati digitalnu konferenciju i sajam pod nazivom PHOENIX CONTACT Dialog Days, u terminu od 27.04. do 29.4.2020.

Registrirajte se OVDJE.

Susreti na sajmovima važni su kako bismo se upoznali i razgovarali. Razmjena ideja i predstavljanje inovacija važan su dio našeg poslovanja čak i tijekom teških vremena kroz koje trenutno prolazimo. Kontakt s našim kupcima i partnerima nam je bio i ostao najvažniji, a digitalna konferencija i digitalni sajam su prilika da taj kontakt i održimo.

Zbog toga su pokrenuti PHOENIX CONTACT Dialog Days.

Phoenix Contact je domaćin ove virtualne konferencije kojom želi informirati zainteresirane o inovacijama, najnovijim tehnologijama i trendovima, no najvažnije je da zajedno pokrenemo digitalni dijalog i razvoj kreativnih rješenja za pametni svijet.

Što možete očekivati?

Tijekom PHOENIX CONTACT Dialog Daysa, predstavit ćemo vam najvažnije vijesti ove godine.
Nadalje, pozivamo vas da prisustvujete trodnevnoj virtualnoj konferenciji koja se sastoji od velikog broja prezentacija, intervjua i stručnih okruglih stolova.
Nakon završetka trodnevne konferencije, i dalje ćete moći posjetiti Phoenix Contact digitalnu izložbu sve do 8. Svibnja 2020.

Dialog Days prilika su da saznate više o:
e-mobilnosti, digitalizaciji automatizacije zgrada, industrijskoj komunikaciji, optimizaciji procesa u proizvodnji kontrolnih ormara, sigurnosti strojeva, cybersigurnosti, rješenjima za inovativno napajanje električnom energijom – i još o mnogo toga.

Phoenix Contact Dialog Days – program

Najbolji dio?  – U razgovorima uživo imat ćete priliku izravno kontaktirati djelatnike Phoenix Contacta,  postaviti pitanja putem live chata i podijeliti svoje ideje.

#stayincontact

Više informacija pronađite na našim internetskim stranicama i na Linked inu.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

Share

Share

Tell your friends about us!

Contact

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.