Time is money, dus helpen wij u graag een handje.

From |
serneels_willy_600x538

Willy Serneels – Product Manager Industrial Components & Surge Voltage Protection

Geschreven door Willy Serneels, Product Manager Industrial Components & Surge Voltage Protection bij Phoenix Contact België

Hoe? Met slim & innovatief gereedschap waarmee u een hoop tijd bespaart.
Als er de afgelopen jaren iets duidelijk geworden is, dan is het wel dat er steeds meer behoefte is om de productietijd te reduceren terwijl de productiecapaciteit verhoogd moet worden. En dit zonder daarbij te moeten inboeten op kwaliteit natuurlijk. We merken deze evolutie steeds vaker on site, bvb. bij kastenbouwers, machineproducenten, systeemintegrators en kabelmonteurs.

Wel, goed nieuws want Phoenix Contact biedt een aantal van de meest innovatieve en hoogwaardige tools aan die vandaag beschikbaar zijn op de markt. Een prachtig voorbeeld hiervan is de CRIMPFOX 4 IN 1. Een handige crimptool die enkele tools vervangt en u bijgevolg een hoop tijd bespaart.

CRIMPFOX 4 in 1 – de multifunctionele perstang

Crimpfox 4in1 blogpost pic

Met de multifunctionele CRIMPFOX 4 in 1 perstang worden draden en adereindhulzen snel en eenvoudig verwerkt met tot 30% tijdbesparing. Logisch aangezien maar één gereedschap nodig is voor het afknippen van de draad op de gewenste lengte, het strippen, het bij elkaar draaien van de litzedraad en uiteindelijk  het krimpen van de adereindhuls.

In deze video leggen we je haarfijn uit hoe de CRIMPFOX 4 in 1 precies werkt:

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

De krimptang is voorzien van een 4-staps ontgrendeling. Deze ontgrendelt pas zodra de noodzakelijke persdruk is bereikt, zo wordt een te lage persdruk uitgesloten en steeds een hoogwaardige krimpkwaliteit bereikt. Draden met verschillende aderdoorsnede nodig? Het magazijn met adereindhulzen kan in enkele seconden veranderd worden van 0,5 mm², 0,75 mm², 1 mm² tot 2,5 mm².

Samengevat staat de CRIMPFOX 4 in 1 voor:

  • Snelle bewerking
  • Hoog comfort
  • Verhoogde efficiëntie
  • Gebruikersvriendelijk
  • Veilig in gebruik
  • Duurzaam

Interesse? Bekijk hier de bestelinformatie van de handige CRIMPFOX 4 in 1.

De CRIMPFOX 4 in 1 is een sterk voorbeeld van hoe we er bij Phoenix Contact voortdurend naar streven om met innovatieve producten uw productie te vereenvoudigen en kostenefficiënter te maken. We hebben dan ook een uitgebreid gamma aan handgereedschap.
Ontdek het online of download de brochure.

Contacteer mij voor meer informatie over onze gereedschappen op wserneels@phoenixcontact.be

Share

Share

Tell your friends about us!

Contacteer ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *