Ons nieuw kantoorgebouw werd feestelijk geopend!

From |

Geschreven door Steven Criel, General Manager van Phoenix Contact België & Luxemburg. 

Phoenix Contact nieuw gebouw Zaventem

Ons gloednieuwe kantoor draagt een visie uit én stelt expertise tentoon

Steven Criel

Steven Criel – General Manager Phoenix Contact België en Luxemburg

Vorige week openden we onder grote belangstelling onze nieuwe kantoren in Zaventem. Een staaltje toparchitectuur waar we trots op zijn. Want het gebouw toont niet alleen dat ons bedrijf klaar is voor de toekomst, het onderstreept ook de meerwaarde van onze oplossingen en producten in een snel veranderende wereld.

Ongetwijfeld zullen velen verbaasd opkijken wanneer ze ons een bezoek brengen in onze nieuwe vestiging: het contrast met onze vroegere kantoren kan haast niet groter zijn. Heb je het bouwproces gemist? Met deze video herbeleef je het in twee minuten:

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Innovatie zit in ons DNA

Ons nieuwe gebouw is de perfecte weerspiegeling van waar we als bedrijf voor staan: een combinatie van Duitse ‘Gründlichkeit’ en Belgische kwaliteitszin. Tegelijk is het ook een schoolvoorbeeld van hoe sterk we staan in gebouwautomatisering, een van onze kernactiviteiten.

Vandaag werken we in een groot, state of the art complex. Met een laag energiepeil en voorzien van immotica, gericht op optimaal comfort en veiligheid. Smart buildings, zoals het onze, worden de norm in de toekomst. Als Algemeen Directeur van Phoenix Contact België ben ik trots te kunnen zeggen dat wij als bedrijf een belangrijke bijdrage leveren aan de evolutie die de gebouwentechnologie kenmerkt.

Phoenix Contact gebouwtechnologie

Great place to work

Een werkplek moet vandaag, net als een huis, een plaats zijn waar je je comfortabel voelt. A great place to be and to work. Een plaats die motivatie en creativiteit stimuleert. In België zijn we ondertussen 25 jaar actief en wat we tot nu toe bereikt hebben, hebben we te danken aan de constante inzet en het aanstekelijke enthousiasme van onze medewerkers.

In de nieuwe kantoren dragen onze eigen technologie en onze constante zoektocht naar innovatie bij aan de creatie van een gedroomde werkomgeving. We zien dit nieuwe kantoorgebouw dan ook als een bekroning en een beloning voor onszelf.

Investering in talent

En het is niet zomaar een investering voor de medewerkers van vandaag. Want door een aangename werkplek te creëren en zelf ook te innoveren, trekken we nog meer talentvolle ingenieurs aan. Wat enkel een positieve impact zal hebben op onze vooruitgang.

Koers naar groei

Dankzij de grote raampartijen hebben we vanuit onze nieuwe gebouwen voortdurend zicht op de dynamiek van de luchthaven in Zaventem. Die open blik willen we ook elke dag opnieuw in ons werk aan de dag leggen.

The sky is the limit als het op innoveren aankomt. En met die innovaties willen we de wereld veroveren.

Kon je niet bij onze officiële opening zijn? Herbeleef de avond met onze aftermovie:

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Benieuwd waar wij je mee kunnen helpen?
Ontdek het op onze website of kom eens kennismaken, de koffie staat klaar!

Share

Share

Tell your friends about us!

Contacteer ons

One thought on “Ons nieuw kantoorgebouw werd feestelijk geopend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *