Phoenix Contact België maakt zich op voor de toekomst

From |

Geschreven door Steven Criel, General Manager van Phoenix Contact België & Luxemburg. 

Phoenix Contact België schets nieuwbouw

Waar Deutsche Gründlichkeit en Belgische waarden elkaar ontmoeten.

Steven Criel

Steven Criel – General Manager Phoenix Contact België & Luxemburg

Jullie weten het beter dan wie anders. Phoenix Contact gaat prat op vernieuwing en verbetering. Het staat in onze waarden geschreven: innovatie en kwaliteit vormen de hoekstenen van de technologische vooruitgang. En dat zien we nu ook weer bij het verrijzen van ons nieuwe bedrijfsgebouw in Zaventem.

De Duitse gründlichkeit van de gekozen architectuur boezemt vertrouwen in en onze Belgische partners modelleren het geheel naar onze normen en noden. Vanaf de zomer van 2016 zal Phoenix Contact België dan ook klaarstaan om personeel en klanten in hoogwaardige technologische omstandigheden te ontvangen. En onze blik blijft toekomstgericht: Vergeleken met ons huidige kantoorgebouw verdubbelen we het aantal vierkante meters werkvloer om blijvend te investeren in bekwame werkkrachten, om onze marktpositie verder uit te bouwen en meer dan ooit de klantentevredenheid te verhogen.

Waar personeel en klanten elkaar versterken

Benieuwd hoe we dit in de praktijk zullen brengen? Het nieuwe atrium zal zorgen voor alomtegenwoordig daglicht. Deze open ruimte bevordert de open communicatiestructuur die leeft onder de personeelsleden en die we willen bestendigen, ook naar onze klanten. De nieuwe showroom en het nieuwe opleidingscentrum staan volledig ter beschikking van onze klanten. Je kan er alles zien, alles voelen en uittesten.  Phoenix Contact stelt de klant graag centraal en bedenkt om die reden de technieken op maat van de klant naar wens van de klant.

Waar heden en toekomst elkaar opvolgen

Phoenix Contact is niet alleen met het heden, maar ook met de toekomst bezig. We zijn er ons bewust van dat we duurzaam economisch moeten handelen voor de toekomstige generaties. Het nieuwe bedrijfsgebouw is ecologisch verantwoord, dankzij de geothermische verwarming, de zonnepanelen en het groene dak. In het gebouw zijn ook doorgedreven domoticasystemen voorzien, een volledig elektronisch beheerssysteem dat werkt met eigen Phoenix Contact-producten. Betere reclame naar onze klanten toe kunnen we echt niet maken. Ook zij zullen genieten van de groenaanleg en aangelegde terrassen. En natuurlijk kunnen de elektrische laadpalen niet ontbreken voor de eco-ambassadeurs.

Te mooi om waar te zijn? Niets van! Volg onze blog en onze live-fotostream gedurende de vordering van de werkzaamheden. We laten met plezier de technici en professionals aan het woord.

Laten we de toekomst samen met onze medewerkers en klanten vorm geven!

Timelapse Phoenix Contact

Klik op de afbeelding om een live-weergave van de werken te bekijken.

Share

Share

Tell your friends about us!

Contacteer ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *